CIRCULAIR BIO-ECOLOGISCH LEVEN

CIRCULAIR BIO-ECOLOGISCH LEVEN
We zijn bezig om te kijken of we project met meerdere woningen van de grond kunnen krijgen Waarbij Circulair Bio-Ecologisch Bouwen en creeren van een plek waar meer biodiversiteit kan onstaan het uitganspunt is. Circulair Bouwen is een nieuwe manier van bouwen waarbij de materialen aan het eind van de levensfase opnieuw gebruikt kunnen worden. Bio-Ecologisch bouwen is bouwen met Biobased producten en materialen omdat dit echt bijdraagt aan gezonde woningen en gebouwen. Biobased bouwmaterialen zijn natuurlijke materialen die op korte termijn hergroeibaar zijn. Hout en houtproducten zijn de bekendste voorbeelden, maar dus ook het stro dat we bij de bouw willen gaan gebruiken.

 

Direct naar:

Levering energie

ECO-Oostermoer is een van de cooperaties die is aangesloten bij Energie VanOns. Wij kunnen u daarom duurzame en groene energie leveren!

Lees meer

 

Opwekken duurzame energie

De duurzame energie projecten worden in samenwerking met mensen uit de regio uitgevoerd. Onze visie hierop is dat de projecten een breed maatschappelijk draagvlak moeten hebben. ECO-Oostermoer ondersteunt bij de uitvoering en verbindt de inwoners van de regio. Wij richten ons op een breed scala aan duurzame energie projecten, waaronder zonne-energie, groen gas en warmte.

Lees meer