Lid worden

ECO-Oostermoer heeft tot nu toe niet actief aan ledenwerving gedaan. De reden is dat wij vinden dat we eerst concreet moeten laten zien welke activiteiten ons voor ogen staan om invulling te geven aan de doelstellingen van deze co÷peratie voor en door de inwoners.

Op onze nieuwspagina en de andere pagina's kunt u het een en ander lezen over een aantal projecten.

Leden zijn voor een co÷peratie zoals ECO-Oostermoer van levensbelang. Zij bepalen immers het beleid tijdens de Algemene Ledenvergaderingen, kunnen actief meehelpen ons platteland leefbaarder en duurzamer te maken en voor voldoende draagvlak zorgen waarmee de co÷peratie haar plannen echt waar kan maken.

Hoe kunt u lid worden?
Door u aan te melden als lid via onderstaande link. Het lidmaatschap kost Ç 15,- per jaar.

Klik hier om lid te worden van ECO-Oostermoer

 

Direct naar:

Levering energie

ECO-Oostermoer is een van de cooperaties die is aangesloten bij Energie VanOns. Wij kunnen u daarom duurzame en groene energie leveren!

Lees meer

 

Opwekken duurzame energie

De duurzame energie projecten worden in samenwerking met mensen uit de regio uitgevoerd. Onze visie hierop is dat de projecten een breed maatschappelijk draagvlak moeten hebben. ECO-Oostermoer ondersteunt bij de uitvoering en verbindt de inwoners van de regio. Wij richten ons op een breed scala aan duurzame energie projecten, waaronder zonne-energie, groen gas en warmte.

Lees meer