Voor Eext gaat de zon op

In 2022 is het zover. Het dak van Loonbedrijf Mennega op de hoek van de Gieterstraat en de Hondelweg komt vol te liggen met zonnepanelen. Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook voor de rest van Eext (en omgeving). Inwoners kunnen de zonnepanelen kopen en zo mede-eigenaar worden van het eerste coöperatieve zonnedak van Eext.

Nu al interesse of gewoon nieuwsgierig? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en houd ook de gangbare plekken zoals ’t Kraantie in de gaten. We verwachten snel met meer informatie te kunnen komen.

Actief meehelpen met het veranderen van het dak van Mennega in het eerste coöperatieve opwekproject van Eext? We zoeken nog denkers en doeners die alle plannen op een praktische manier willen vertalen naar het dorp en zijn inwoners. Denk en doe je mee?