Werkgroep zon-op-dak Eext van start!

Begin november is de werkgroep zon-op-dak Eext voor het eerst bij elkaar gekomen. Naar aanleiding van het bericht in het Kraantie, de oproep op facebook en de gesprekken op verjaardagen is een groep van zeven enthousiastelingen gevormd. Deze groep is zeer divers en heeft veel vaardigheden in huis om zon-op-dak project(en) te laten slagen.

Tijdens deze eerste sessie is met name gesproken over ieders rol in het project, welke acties wanneer worden uitgevoerd en wat de volgende stappen zijn. Eén van deze volgende stappen zal een bewonersavond op een centrale plek in Eext zijn. We hopen in het eerste kwartaal van 2022 deze bewonersavond te kunnen organiseren. Dit doen we op een veilige en verantwoorde manier, waarbij we rekening houden met de situatie omtrent corona op dat moment.

We zullen je over de ontwikkelingen van het project en de bewonersavond op de hoogte houden via onze nieuwsbrief, het Kraantie en social media.